Team KijkopWelzijn loopt Feyenoord FunRun in De Kuip: basisscholen, doe mee!

BARENDRECHT – Op woensdagavond 25 mei loopt Team KijkopWelzijn voor het goede doel. Twee jongerenwerkers en twee buurtsportcoaches lopen mee met de Feyenoord Foundation FunRun om zo geld in te zamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

Naast zelf lopen gaat het team van KijkopWelzijn de komende periode samen met Feyenoord de basisscholen langs om de klassen 5 t/m 8 over te halen om ook mee te gaan lopen en geld in te zamelen voor de goede doelen. Op dit moment is er al €8.500 opgehaald.

Scholenrun

Meedoen aan de ScholenRun is gratis, wel zou het natuurlijk ontzettend op prijs gesteld worden als de deelnemende school zoveel mogelijk geld ophaalt voor de twee goede doelen.  Daarnaast is het uiteraard mogelijk om via zelf georganiseerde activiteiten extra geld op te halen.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze goede doelen? Doneer dan een bedrag op de pagina van Team KijkopWelzijn. Zelf meedoen kan natuurlijk ook. Schrijf u dan in via de website van Feyenoord. Toeschouwers mogen kosteloos plaatsnemen op de tribunes van De Kuip om de lopers aan te moedigen.

Feyenoord Foundation Charity School Awards

De scholen strijden om de Feyenoord Foundation Charity School Awards. De klassen die het meeste geld ophalen voor het goede doel winnen een award en een clinic van de Feyenoord Soccer Schools op het hoofdveld in De Kuip, verzorgd door Feyenoord-trainers!

Zie ook (2015): CBS Het Kompas rent voor FunRundeKuip!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »