Lichtjesoptocht, WinterFeest Barendrecht 2014

BARENDRECHT – Volgende week zaterdag (12 december) kun je ‘s avonds meelopen met de lichtjesoptocht van het WinterFeest (programma). Samen met de kerstman en showband Jong Holland kunnen kinderen en hun ouders deelnemen aan de lichtjesoptocht.

Deze start om 18.30 uur op het Doormanplein, verzamelen vanaf 18:15. Loop mee door de omgeving van het centrum met een (elektrisch verlichte) lampion. Na afloop van de lichtjesoptocht kan je gelijk aanschuiven voor de volkskerstzang.

Zie ook: Inschrijvingen van start voor Santa Run Barendrecht 2015

Volkskerstzang

Een gelegenheidsorkest van Harmonievereniging Barendrecht onder leiding van Jan van der Meer en een gelegenheidskoor bestaande uit leden van het Meezingkoor van de vereniging zullen de Volkskerstzang op het Doormanplein verzorgen. Iedereen die mee wil zingen of luisteren is welkom. Aanvang 19.00 uur op het Doormanplein (bij terugkomst van de lichtjesoptocht). De opening wordt verricht door burgemeester Jan van Belzen.

Bekijk hier de foto’s van de lichtjesoptocht en volkskerstzang van het WinterFeest 2014.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »