Auto tegen de vangrail op afrit A29 bij Barendrecht (richting Kilweg)

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond kwart over drie vanmiddag (Zaterdag 28 maart 2015) is een auto tegen de vangrail geklapt op de afrit van de A29. Twee ambulances, politie en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse. Voor de afhandeling van het ongeluk is de afrit korte tijd afgesloten geweest.

Vangrail

De auto stond 180 gedraaid op de afrit en is tot stilstand gekomen tegen de vangail. De auto liep hierbij aanzienlijke schade op.

Twee ambulances die (tegen het verkeer in) vanaf de Kilweg ter plaatse kwamen konden snel weer vertrekken. Om de kapotte auto weg te halen en ambulances te laten keren is de afrit wel enige tijd afgesloten geweest.

Niet de eerste keer

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Wel heeft een medewerker van Rijkswaterstaat eerder al eens verteld dat het type asfalt dat daar ligt niet geschikt zou zijn omdat het te glad is bij regenachtig weer. Er gebeuren dan ook vaker soortgelijke ongelukken.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »