Drie verdachten overval aangehouden op parkeerplaats sportpark de Bongerd in Barendrecht (Dierensteinweg)

BARENDRECHT/KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – De politie heeft gisteravond (Vrijdag 25 juli 2014) met zo’n zeven politieauto’s een drietal verdachten kunnen aanhouden bij een achtervolging na een overval in Krimpen aan den IJssel.

Overval sportwinkel

Drie mannen liepen gisteravond (Vrijdag 25 juli 2014) om ongeveer 19.15 uur een sportwinkel in. Dat was op de Kortlandstraat in Krimpen aan den IJssel. Ze stelden zich dreigend op naar een personeelslid. Deze gaf vervolgens kleding mee aan de drie. Hierna reden de verdachten weg in een auto.

Aanhouding Dierensteinweg

Nog geen half uur na de overval, rond kwart voor acht, kon de politie de gezochte auto tot stilstand dwingen langs de Dierensteinweg in Barendrecht. De politiemensen hielden de drie inzittenden van de auto aan en namen ze mee naar het politiebureau.

Enkele agenten bleven nog korte tijd aanwezig op de toegangsweg van de parkeerplaats van sportpark de Bongerd. Hier hebben ze naar één of meer onbekende (mogelijk weggegooide) objecten gezocht in het gras. Voor zover bekend hebben zij daarbij niets meer aangetroffen. De auto van de verdachten is door de politie meegenomen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »