Vrouw gewond bij aanrijding drie voertuigen op de Kilweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Even voor negen uur vanavond (Vrijdag 11 juli 2014) is er melding gemaakt van een aanrijding op de Kilweg. De hulpdiensten kwamen met spoed naar het incident.

Ter plaatse bleek sprake te zijn van een kop-staart aanrijding. Drie voertuigen waren hierbij betrokken en hebben schade opgelopen. Volgens betrokkenen klapte de achterste personenauto op een voor het stoplicht stilstaande Porsche. Deze is vervolgens tegen een andere auto aan gebotst. De achterste auto heeft behoorlijk veel schade opgelopen aan de voorzijde, de andere voertuigen hadden deuken in de voor- en achterzijde.

Een vrouw uit de achterste auto is door ambulancepersoneel behandeld en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. In de auto zat tevens een hondje, deze is opgevangen door de politie. Toen agenten ontdekte dat er rook uit het voertuig kwam is de brandweer gealarmeerd. Deze is echter snel weer afgemeld omdat er geen sprake bleek te zijn van brand.

Het verkeer op de Kilweg heeft flinke hinder ondervonden van het ongeval. Alle drie de rijbanen tussen de GROEN-rotonde en de op/afrit A29 zijn enige tijd volledig afgesloten geweest voor het verkeer. Zo konden de hulpverleners veilig het incident afhandelen en de aanrijding onderzoeken.

Om tien over half elf is de brandweer opgeroepen om het wegdek aan de Kilweg te komen reinigen. Door het ongeluk zijn er vloeistoffen op het wegdek gelekt.

Archief: Ongevallen Kilweg
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »