Gewonde bij aanrijding auto's en vrachtwagen in bocht A15 naar A29 (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Op het drukste moment van de dag vond er vandaag (Donderdag 27 februari 2014) een aanrijding plaats op de A15/A29 bij Barendrecht. Vlak voor de spits botste auto’s achterop een oplegger met één gewonde tot gevolg.

Om 5 uur vanmiddag (Donderdag 27 februari 2014) werden twee ambulances met spoed gealarmeerd voor een ongeval in de bocht van de A15 naar de A29. Het betrof de verkeersstroom vanaf Smitshoek naar Heinenoord. In die betreffende bocht is een personenauto achterop een lege oplegger geklapt. Vervolgens zijn daar weer drie andere voertuigen op gebotst.

Bij het ongeval is in ieder geval één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer liep letsel op aan het been en in het gezicht. Deze persoon is naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Twee andere betrokkenen zijn gecontroleerd in de ambulance maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Op een bepaald moment zijn alle rijstroken in de bocht van het ongeval richting het zuiden vanaf Europoort afgesloten geweest. Tijdens de verdere afhandeling van het ongeval was er slechts één rijstrook open, hierdoor ontstond een file van enkele kilometers.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »