Scooterrijder gewond door val in gladde bocht Achterzeedijk, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Tweede ongeluk] Vanochtend (Vrijdag 14 februari 2014) om tien over acht zijn politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Achterzeedijk. Het ongeval zou hebben plaatsgevonden ter hoogte van het pannenkoekenhuis aan de Oude Maas.

Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval plaats te hebben gevonden. Een scooterrijder is onderuit gegaan op de kruising van de Achterzeedijk met de 3e Barendrechtseweg. In een flauwe bocht voor de daadwerkelijk kruising kwam de scooterrijder ten val door het gladde wegdek. De bestuurder van de scooter is in de ambulance behandeld aan onbekend letsel, maar is later wel naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie regelde ondertussen dat de gemeente Barendrecht zou komen strooien. Ook werd het verkeer om het ongeval heen geleid en verkeersdeelnemers erop geattendeerd dat ze iets zachter moeten rijden in verband met de gladheid.

Tweede ongeluk, aanrijding auto’s

Zo’n 50 meter voor het ongeval vond nog een aanrijding plaats tussen drie voertuigen. Het vermoeden bestaat dat de auto’s moesten remmen in verband met het scooterongeval, maar toen achter op elkaar zijn gebotst. De betrokken partijen hebben schadeformulieren ingevuld waarna ieder zijn weg weer kon vervolgen, de schade aan de auto’s leek mee te vallen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »