Vrouw loopt letsel op bij kop-staart aanrijding Kilweg (Middelweg) in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Even voor zes uur vanmiddag (Maandag 27 januari 2014) werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Middelweg. Ambulance en politie werden met spoed ter plaatse geroepen.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden op de Kilweg, in de buurt van de Middelweg. Een personenauto was hier achterop een bestelbusje geklapt. De vrouwelijke bestuurder van de voorste auto (busje) liep hierbij vermoedelijk letsel op aan haar nek. Zij is met een wervelplank uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis overgebracht.

Beide auto’s zijn vanwege de schade door twee bergingsvoertuigen weg getakeld. Eén rijbaan van de Kilweg is in de richting van het centrum van Barendrecht zo’n drie kwartier afgesloten geweest vanwege de afhandeling van het ongeval. Nadat de politie het wegdek schoon had gemaakt kon de weg weer volledig open.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »