Auto klapt op geluidswal bij oprit A29 vanaf Kilweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Even voor het middaguur werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de oprit A29. De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen voor het ongeluk op de oprit richting Rotterdam vanaf de Kilweg.

Gisteren vond er ook al een ongeval plaats in dezelfde bocht. Update: Om half twee vanmiddag (Zondag 24 januari 2016) opnieuw een ongeval met een auto in dezelfde bocht.

Geluidsscherm

Een automobilist is vanaf de Kilweg in de bocht van de oprit op het geluidsscherm naast de snelweg geklapt. Zowel de betonnen wand als het glas erboven zijn hierbij kapot gegaan. Over de toestand van de inzittende(n) is vooralsnog niets bekend.

De auto met flink wat schade aan de voorzijde werd rond half één afgevoerd door een bergingsbedrijf. Op hetzelfde moment vertrok ook de ambulance waarna de oprit kon worden vrijgegeven voor verkeer vanaf de Kilweg. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Rijkswaterstaat heeft de schade opgenomen aan de geluidsscherm. Wanneer reparatie zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Update
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »