Sinterklaas bij de opening van het Pietenhuis op de Middenbaan

Vanmiddag om 2 uur is het Pietenhuis op de Middenbaan geopend. In het Pietenhuis zijn allerlei activiteiten te beleven voor kinderen. Voor het programma en alle activiteiten, zie de website van het Pietenhuis.

Al een uur voordat het Pietenhuis werd geopend waren Sinterklaas en zijn pieten op de Middenbaan. Na een rondje te hebben gemaakt over de Middenbaan en ‘t Vlak zijn ze naar de opening van het Pietenhuis gegaan. Eén van de pieten was de sleutel kwijt van het Pietenhuis, maar dit mocht Sinterklaas uiteraard niet weten. Aanwezige kinderen hebben de piet geholpen door tips te geven waar de sleutel kan zijn. Na een aantal pogingen bleek de goede sleutel in de sok van de piet te zitten. Hierna heeft de piet het Pietenhuis kunnen openen zonder dat Sinterklaas heeft gemerkt dat de sleutel kwijt was.

Het Pietenhuis is gelegen aan de Middenbaan (nummer 55 , tegenover de Intertoys) en is de komende anderhalve week geopend voor verschillende activiteiten. Zie de Pietenhuis website voor het complete programma.

Fotoalbum

 

« | »