Officiële opening nieuwe tribune BVV Barendrecht (Sportpark de Bongerd, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] BVV Barendrecht heeft vanaf vandaag (Zaterdag 19 oktober 2013) officieel de nieuwe tribune langs het hoofdveld in gebruik genomen. De oude tribune werd in april van dit jaar al gesloopt, de eerste paal voor de nieuwe tribune ging de volgende maand al de grond in.

Vandaag werd om kwart voor elf de tribune officieel geopend door de burgemeester van Barendrecht en wethouder Stephanie ter Borg. Hier kregen ze samen met de bezoekers in groepen een rondleiding door de nieuwe ruimtes onder de tribune. Hier bevinden zich twee grote en vier kleinere kleedkamers. Daarnaast is er een verzorgingsruimte, scheidsrechtersverblijf en diverse bergingsruimtes. Op de tribune zelf is ruimte voor 544 zitplaatsen.

Rond de opening zijn er de hele dag activiteiten voor kinderen te beleven. Uiteraard voetbalspellen, maar ook zorb ballen, een stormbaan en de drukbezochte pannenkoekenkraam. De activiteiten zijn te bezoeken tot de eerste wedstrijd van BVV Barendrecht met de nieuwe tribune, deze start om vijf uur vanmiddag (Zaterdag 19 oktober 2013) en wordt gespeeld tegen Gouda.

Fotoalbums
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »