Griezelen bij halloweenoptocht door de wijk Nieuweland in Barendrecht (door OBS de Draaimolen)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteravond (Donderdag 31 oktober 2013) liepen leerlingen en ouders van OBS de Draaimolen een halloweenoptocht door de wijk Nieuweland in Barendrecht. Om half zeven ‘s avonds startte de grote groep ouders en kinderen aan de griezelige wandeling. De meesten hadden uiteraard een lampion bij zich.

De route ging van start aan de Bachlaan, bij OBS de Draaimolen. Vanaf daar liep de groep langs het Muziekplein, via de Vioolhof, door het park langs de Spinetstraat. In het park waren diverse kinderen verkleed als enge wezens om de wandelaars de stuipen op het lijf te jagen. Vanuit het parkje draaide de stoet mee met de Spinetstraat in de richting van de Schubertdreef, maar voordat ze hier aankwamen werden ze nog opgeschrikt door kinderen die zich rond een donker bruggetje over het water hadden verstopt. Vanaf hier liep iedereen over de Schubertdreef terug naar de Bachlaan, onderweg opgeschrikt door kinderen die zich hadden verstopt in tuinen.

Fotoalbums

Bekijk hier het artikel terug (ook met video) van de halloweenoptocht door de Oranjewijk van afgelopen zaterdag 26 oktober.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »