Kerstmarkt met levende kerststal bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Vrijdag 15 december 2017) organiseerde De kleine Duiker een sfeervolle kerstmarkt met diverse activiteiten voor de kinderen, waaronder knutselen in de hooimijt en marshmallows roosteren boven het vuur. In de middaguren was het erg druk en stonden de omliggende parkeerplaatsen zo goed als vol, maar vooral in de avond werd het geheel een sfeervolle kerstmarkt door alle lichtjes op het terrein.

In de stal was een levende kerststal ingericht, met mens en dier. Op de kerstmarkt stonden kramen met o.a. woonaccessoires, kerstkransen en kleine kerstartikelen, schapenkaas, speelgoed, kerstkaarten, producten van wilgentenen en Atelier du pain was aanwezig met ambachtelijke broden. Een koor zorgde voor de Christmas Carols en ondertussen konden bezoekers op de foto met de kerstman.

Kerstmarkt

Vandaag kun je in Barendrecht ook nog op 2 plekken een kerstmarkt bezoeken: Tussen 11:00 en 19:00 uur is er WinterMarkt in het centrum van Barendrecht (programma WinterFeest) en tussen 11:00 en 17:00 uur zijn er kraampjes en kinderactiviteiten in winkelcentrum Carnisse Veste.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »