Video: Veiligheidsdag Barendrecht 2017: Arrestatieteam verrast publiek

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vandaag (Zaterdag 17 juni 2017) vond de Veiligheidsdag plaats op en rond het gemeentehuisplein van Barendrecht. Tientallen hulp- en veiligheidsdiensten waren aanwezig om hun werk aan het publiek te laten zien. Hoogtepunt van de dag was een demonstratie door het arrestatieteam. Het publiek stond hiervoor rijen dik om het demoterrein en kreeg een korte maar knallende demo te zien.

Burgemeester van Belzen opende de Veiligheidsdag vanochtend (Zaterdag 17 juni 2017) en prees hierbij het werk van de vele hulpverleners.

Activiteiten

Verspreid over het terrein kon je o.a. langs bij de (jeugd)brandweer voor het waterspel, plaats nemen in een ongevallensimulator (auto op zijn kop) of in een waterwerper van de ME gaan zitten. Terwijl de kinderen zich konden uitleven op het springkussen of een ritje maakte op de skelterbaan was er voor de ouders een terrasje met koffie ingericht. Aan de andere kant van het plein stond de bereden politie en de hondenbrigade van de politie. Behalve landelijke organisaties waren er ook lokale partijen, zoals Buurtpreventie Barendrecht en het handhavers team van de gemeente.

Demonstratie arrestatieteam

Bekijk hier de beelden van de demonstratie door het arrestatieteam (DSI):

Ingezonden foto’s
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »