FOTO'S: Intocht Avondvierdaagse Barendrecht 2017

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De deelnemers van de Barendrechtse Avondvierdaagse wandelden vanavond (Donderdag 15 juni 2017) voor de laatste keer dit jaar over de finishstreep. Op het parkeerterrein van het zwembad werden alle wandelaars feestelijke onthaald. Een drumband en de Barendrechtse DJ Creeps zorgde voor de muziek.

Vanwege het warme weer werden de deelnemers van de 5km route halverwege de wandeling verrast door een groot waterballet van de jeugdbrandweer Barendrecht.

Wandelen

De wandeling begon vandaag (Donderdag 15 juni 2017) met de prijstuitreiking. Voor iedere groep was er een groepsbeker, maar daarnaast waren er nog 3 andere bekers te winnen.Eiland Marlyne won de prijs voor de groep die het veiligste heeft gelopen. De Rehobothschool werd uitgeroepen tot leukste groep en De Grote Reis werd de winnaar van de grote beker voor de meeste veilige én herkenbare groep.

De avondvierdaagse ging afgelopen maandagavond van start met 2.713 ingeschreven deelnemers. Bekijk hier de foto’s van dag 2 en hier van dag 1.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »