FOTO'S: Zonnige tweede wandeldag voor Avondvierdaagse deelnemers

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] In tegenstelling tot gisteren (Maandag 12 juni 2017) konden de lopers vandaag (Dinsdag 13 juni 2017) genieten van een stralende zon. De wandeling voor de 5km deelnemers liep vandaag (Dinsdag 13 juni 2017) via de Middeldijk, langs Peter Terlouw, door de wijk Nieuweland richting Park Nieuweland. Hier hadden veel scholen hun stempelpost staan en deelden ze eten/drinken uit.

Vanuit Park Nieuweland werd de weg vervolgd richting de Middeldijk, langs IKEA en via de Carnisserbaan weer terug richting de parkeerplaats van het zwembad. De 10km deelnemers begonnen hun wandeling in de richting van de Achterzeedijk, om vervolgens ook via Park Nieuweland naar de Voordijk te wandelen. Vanaf hier werd de 5km route in tegenovergestelde richting gewandeld richting het zwembad.

Bekijk hier de 5 en 10 kilometer route per dag. Vanaf 21:00 uur kun je de route voor de volgende dag zien. Voor morgen (Woensdag 14 juni 2017) (woensdag) staat er een wandeling op de agenda die door Meerwede en de Riederwijk gaat.

Zie ook: FOTO’S: Avondvierdaagse Barendrecht 2017 van start met wandeling door Carnisselande




Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »