BARENDRECHT – Voor het woonrijp maken van de laatste fase van het woningbouwproject Het Land van Barendregt wordt het fietspad langs de 3e Barendrechtseweg afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de Hooijmeijerlaan en de Leedeweg. Projectontwikkelaar en bouwer Gebr. Blokland bv start op 25 augustus 2014 met het verwijderen van de bestaande verharding, het aanbrengen van de riolering en het gefaseerd aanbrengen van de nieuwe verharding. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werkzaamheden 1 december klaar.

Voor fietsers en voetgangers wordt tot december een omleiding ingesteld. Zij worden vanaf de rotonde Zichtwei/ Hooijmeijerlaan langs CSG Calvijn Groene Hart naar de rotonde Kilweg/Leedeweg/3e Barendrechtseweg geleid. Vanzelfsprekend staat deze omleiding ter plaatse met borden aangegeven.

Definitieve inrichting

Het Land van Barendregt wordt gerealiseerd in de wijk Ter Leede. Om het verkeer uit dit nieuwe gedeelte van de wijk goed af te wikkelen, wordt een parallelweg gerealiseerd. Deze komt te liggen tussen de Hooijmeijerlaan en de Wesdijkleede. Grenzend aan de parallelweg komen ook parkeerplaatsen en een voetpad. Voor het autoverkeer eindigt de nieuwe parallelweg kort voor de rotonde Zichtwei/Hooijmeijerlaan. Fietsers en voetgangers kunnen in de nieuwe situatie hun weg wel vervolgen langs de 3e Barendrechtseweg.

Meer informatie

Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden en/of omleidingen kunt u op werkdagen contact opnemen met de heer B. Stuive (06-54292586). Hij begeleidt de werkzaamheden namens Gebr. Blokland bvBekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »