Loop mee met de Laurens Rolstoel Avondvierdaagse in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – Van maandag 25 tot en met donderdag 28 augustus organiseert Laurens De Elf Ranken voor de 7e keer op rij de Rolstoel Avondvierdaagse. Gedurende deze vier avonden trekt traditiegetrouw een gezellige stoet van bewoners van de verzorgingshuizen De Elf Ranken en Borgstede samen met begeleiders, familieleden en vrijwilligers door de straten van Carnisselande in Barendrecht voor een actief en bovenal gezellig samenzijn.

Iedereen is van harte welkom om alle avonden, of één of meer avonden naar keuze mee te wandelen. Voor bewoners, familieleden en vrijwilligers van Laurens zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Wijkbewoners betalen 5 euro voor de gehele Rolstoel Avondvierdaagse. Elke avond wordt afgesloten met een gezellig kopje koffie of thee.

Op donderdagavond 28 augustus vindt in bijzijn van wethouder Ingeborg Monhemius – van der Veen, de laatste avondwandeling plaats. Zij geeft hiervoor om 18.30 uur het officiële startsein. Alle deelnemers worden op deze slotavond na afloop feestelijk onthaald met een muzikale intocht op locatie Laurens De Elf Ranken. Uit handen van de wethouder ontvangen zij een leuk presentje en wordt er een welverdiende medaille uitgereikt. Elke avond wordt afgesloten met een gezellig kopje koffie of thee.

Informatie

  • Wat: Laurens Rolstoel Avond4daagse
  • Data: Maandag 25 t/m donderdag 28 augustus
  • Tijden: 18.30 – 20.00 uur (verzamelen vanaf 18.00 uur)
  • Locatie: Vertrek wandeling vanaf hoofdingang Laurens De Elf Ranken
  • Deelname: Gratis voor bewoners, € 5,- voor wijkbewoners
  • Aanmelden: Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de receptie van De Elf Ranken, Middeldijkerplein 28, Barendrecht, T 0180 55 55 00

Foto door: LaurensBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »