Herinrichting parkeerplaatsen en wegen rondom MCD Supermarkt Marijkesingel

BARENDRECHT – De supermarkt MCD breidt sinds kort de winkel uit aan de kant van de Buitenlandse Baan. Hierdoor verdwijnt een deel van de parkeervakken. Ter compensatie richt de gemeente de parkeerterreinen aan de kant van de Buitenlandse Baan en de Marijkesingel opnieuw in. Ook voorzien zij het fietspad langs De Driesprong (tussen de Marijkesingel en de Ziedewijdsedijk) van nieuwe bestrating.

In de Oranjewijk, nabij de Marijkesingel worden twee projecten uitgevoerd. Het gaat om het vervangen van de riolering in de Marijkesingel en Margrietsingel en het aanpassen van de omgeving van supermarkt MCD. Vanaf 12 maart starten de werkzaamheden aan de herinrichting rondom de supermarkt.

Fase S1: 12 t/m 30 maart

In deze periode vinden de werkzaamheden plaats aan het fietspad. Voor fietsers en voetgangers geldt dan een omleidingsroute. Fietsers worden omgeleid via de Gebroken Meeldijk.

Fase S2 t/m S6

Naar verwachting wordt er op 2 april gestart met de overige werkzaamheden rondom supermarkt MCD. Eerst aan de zijde van de Marijkesingel, daarna aan de zijde van de Buitenlandse Baan. De werkzaamheden aan het parkeerterrein aan de zijde van de Buitenlandse Baan zijn afhankelijk van de voortgang van de bouwwerkzaamheden voor de uitbreiding van de supermarkt.

Meer informatie

U kunt contact opnemen met opzichter Arnold van Erkel, telefoon 06-24626026 als u vragen heeft over het uitvoering van het herinrichten van de omgeving van supermarkt MCD. Voor meer algemene vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met projectleider Ferry Lissenberg, telefoon 14 0180.

« | »