BARENDRECHT – Van maandag 4 november 2013 tot en met vrijdag 20 december 2013 worden werkzaamheden verricht aan de kruising Boerhaavelaan/Dorpsstraat/Hoefslag. Het fietspad tussen beide zijden van de Dorpsstraat wordt rechtgetrokken en de omgeving van de kruising ingericht als 30 kilometerzone. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de kruising afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Voor dit verkeer wordt een omleiding ingesteld.

Voor fietsers en voetgangers worden voorzieningen getroffen zodat ze tijdens de werkzaamheden het werk kunnen passeren.

Door de werkzaamheden is de Talmaweg niet bereikbaar vanaf de Dorpsstraat. Hiervoor wordt een aparte omleiding ingesteld via de Paddeweg. De buslijn 184 van de RET rijdt tijdens de werkzaamheden via de Dudokdreef en de Henry Dunantlaan. De bushalte op Dorpsstraat wordt vervangen door tijdelijke haltes op de Dudokdreef . De haltes aan de Boerhaavelaan vervalt voor de duur van het werk.

De voortgang van de werkzaamheden kan worden beïnvloed door weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over werkzaamheden in Barendrecht op BarendrechtNU Wegwerkzaamheden.

« | »