Kruispunt fietspad Middeldijk krijgt hogere drempels

BARENDRECHT – Op 20 september vanaf 09.00 uur is de Middeldijk tussen de Barendrechtseweg en de Sweelincklaan voor doorgaand autoverkeer afgesloten. De verkeersdrempels op de Middeldijk, ter plaatse van het Provinciaal fietspad, worden aangepast. Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgesteld.

Om de werkzaamheden uit te voeren is de Middeldijk, inclusief de onderdijkse rijwegen, afgesloten voor doorgaand verkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen het afgesloten wegvak via de onderdijkse rijwegen en het fietspad passeren. De woningen aan de westzijde blijven bereikbaar vanaf de Sweelincklaan tot aan de afsluiting bij het Provinciaal rijwielpad. Vanaf deze zijde is eveneens de wijk Nieuweland bereikbaar. Vanaf de oostzijde (Barendrechtseweg) zijn de woningen tot aan de afsluiting bij het Provinciaal rijwielpad bereikbaar.

Voor het autoverkeer zal vanaf de zijde van de Barendrechtseweg een omleiding voor het autoverkeer worden ingesteld naar de toegang van wijk Nieuweland (Strausslaan).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »