Carnisse Haven (Kerk), Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdagochtend 17 september aanstaande pakt de herfst-editie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs weer groots uit. Bezoekers zijn tussen 8.00 en 11.30 uur van harte welkom in de Carnisse Haven kerk aan de Noordersingel om leuke spullen voor heel aantrekkelijke prijzen te scoren.

Er wordt gebruikte maar mooie winterkinderkleding en speelgoed verkocht. Meer dan 7.000 stuks kleding, op maat gesorteerd, vanaf maat 86 tot en met tienerkleding maat M. Speelgoed ligt in aparte ruimtes en is ook overzichtelijk gepresenteerd. De opbrengst van deze beurs wordt gelijk verdeeld tussen Carnisse Haven en AHC-kids Nederland.

Deze beurs vindt plaats in Carnisse Haven; Noordersingel 30, Barendrecht, goed bereikbaar met tramlijn 25, halte Meerwede. Voor alle informatie die u als bezoeker nodig heeft verwijzen wij u naar onze website: beurscarnissehaven.nl of volg ons op facebook (kinderkleding & speelgoedbeurs CarnisseHaven)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »