Wegwerkzaamheden: Verbreding fietspad Oude Maas en nieuw asfalt

BARENDRECHT – De komende tijd vinden er diverse wegwerkzaamheden plaats in Barendrecht. Een overzicht van de werkzaamheden aan de Middeldijk, Achterzeedijk (fietspad), en Carnisseweg:

Middeldijk

In verband met asfaltwerkzaamheden aan de Middeldijk vanaf huisnummer 33a t/m 49 en 28 t/m 30 is de rijbaan voor deze huisnummers tijdelijk afgesloten. De freeswerkzaamheden staan gepland voor vandaag. Het aanbrengen van de nieuwe laag asfalt zal op woensdag 9 september plaatsvinden. In verband met de weersomstandigheden kan deze planning afwijken.

Op 4 en 9 september is de rijbaan vanaf huisnummer 33a t/m 49 en 28 t/m 30 afgesloten. De dagen ertussen kan er gewoon gebruik worden gemaakt van de weg.

Achterzeedijk

Sinds afgelopen dinsdag (1 september) wordt het fietspad tussen het Pannenkoekenhuis en de Thermen verbreed. In verband met deze werkzaamheden worden 2 populieren gerooid. Voor het fietsverkeer is een omleiding via de Achterzeedijk ingesteld. Half oktober zijn de werkzaamheden afgerond.

Carnisseweg

Uit de weginspectie is gebleken dat de asfaltdeklaag op de Carnisseweg van huisnummer 45 tot en met 54 in slechte staat is. Op de Carnisseweg zullen dus werkzaamheden gaan plaatsvinden aan het asfalt. Vandaag (Vrijdag 4 september 2015) (4 september) wordt de deklaag 5 cm afgefreesd en op 8 september wordt de nieuwe deklaag aangebracht. De dagen tussen de werkzaamheden in is de weg gewoon toegankelijk voor het verkeer.

« | »