Schieten tijdens open dag van Schietvereniging de Vrijheid in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 1 november 2014) hield Schietvereniging de Vrijheid een Open Huis. Van 10:00 tot 15:00 uur waren geïnteresseerden welkom om kennis te komen maken met de vereniging en het nieuwe clubhuis. Deze werd vorige week officieel geopend.

Schietbaan

Gedurende de dag zijn vele bezoekers van alle leeftijden langs geweest om binnen te kijken in het nieuwe clubgebouw. Bezoekers van 14 jaar en ouder konden daarnaast zelf schieten. Met hulp van de instructeurs kon er met een aantal (luchtdruk)wapens worden geschoten op banen van verschillende afstanden. De vereniging hoopt met de open dag te laten zien wat ze doen en uitleg te geven over de schietsport. Daarnaast zijn nieuwe leden altijd welkom bij de schietvereniging.

Informatie

Meer informatie over de schietvereniging is te vinden op de website. Hier kun je ook informatie vinden over het lidmaatschap.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »