Nieuwe kantine van VV Smitshoek feestelijk geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Zaterdag 24 augustus 2019) vond de officiële opening plaats van de vernieuwde kantine van VV Smitshoek. De openingshandeling werd verricht door het jongste lid van de vereniging, Nathan (5), samen met oud VV Smitshoek speler Denzel Dumfries, nu actief voor PSV en het Nederlands Elftal.

Met een gericht schot schoten de twee voetballers een bal door een grote poster met daarop de oude kantine. Achter de poster werd de nieuwe kantine zichtbaar en konden genodigden en VV Smitshoek leden de kantine gaan bekijken.

Verbouwing kantine

De werkzaamheden om de oude kantine om te bouwen tot ‘de huiskamer van VV Smitshoek’ begonnen half juni. In zo’n twee weken tijd werd de oude kantine gesloopt en gereed gemaakt voor de opbouw van een nieuwe. In juli werden er veel grotere werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op de inrichting van de nieuwe kantine: leidingen aangelegd, elektriciteit, schilderen van het plafond en de nieuwe vloer leggen. Begin augustus kon de nieuwe bar worden opgebouwd en geïnstalleerd.

Dankzij een crowdfunding onder de leden kon er ook direct een nieuwe geluidsinstallatie worden aangeschaft voor in de kantine. Met de crowdfunding werd €12.500 opgehaald. Naast de ruimte met de bar is er nu ook een koffiecorner in de kantine.

Huiskamer

Twee weken geleden, op zaterdag 10 augustus, werd de nieuwe kantine al in gebruik genomen. Vanochtend (Zaterdag 24 augustus 2019) vond de officiële opening plaats.

Het bestuur van VV Smitshoek: “Van Kantine naar Huiskamer. Dat was enige maanden geleden de titel van het plan dat tijdens de ledenvergadering is gepresenteerd en waarmee de aanwezige leden unaniem akkoord zijn gegaan. Het was de aanzet om de kantine flink op de schop te nemen. Ondertussen hebben de plannen vorm gekregen en is er enorm veel gebeurd. Na maanden van concretisering/ontwerpen/gesprekken/onderhandelingen en het verder uitwisselen van ideeën is er, direct na de familiedag van zaterdag 15 juni, daadwerkelijk begonnen met de verbouwing. Het is allemaal prima verlopen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »