Miller & Monroe opent deuren op de Middenbaan in voormalige pand Charles Vögele

BARENDRECHT – Kledingwinkel Miller & Monroe op de Middenbaan heeft sinds woensdag 31 juli de deuren moeten sluiten. Het bedrijf van ‘Vidrea Retail BV‘ ging eind juni failliet (na een periode van surseance van betaling) en de winkels moesten daardoor uiterlijk 31 juli de deuren sluiten.

Op de website van Miller & Monroe wordt nog steeds gesproken over een tijdelijke sluiting, maar sindsdien zijn er geen nieuwe openingstijden gepubliceerd. De vestiging op de Middenbaan is één van de 71 Miller & Monroe winkels in Nederland. Er waren in totaal zo’n 550 mensen in dienst.

Middenbaan

Miller & Monroe opende in oktober 2017 de deuren van haar winkel op de Middenbaan in de overdekte passage, naast de Blokker, in het voormalige pand van het (eveneens failliete) Charles Vögele. Uit het surseance verslag: “De directe oorzaak van de voorlopige surseance van betaling is volgens het bestuur gelegen in het feit dat financiers niet bereid bleken aanvullende financiering te verstrekken.

Het is vooralsnog onduidelijk of de winkel (binnenkort) weer open zal gaan. De webshop van Miller & Monroe is inmiddels wel volledig gesloten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »