Tafeltennisclinics voor leerlingen van CBS Smitshoek door Taveba

BARENDRECHT – Tafeltennisvereniging Barendrecht (Taveba) heeft van dinsdag 30 oktober tot en met vrijdag 2 november tafeltennisclinics gegeven op CBS Smitshoek. Op dinsdag zijn de tafeltennisclinics verzorgt in samenwerking met MJ tafeltennis en de andere dagen zijn de clinics gegeven door de trainers van Taveba.

Bijna alle groepen 3 tot en met 6 hebben deze week een tafeltennisclinic gekregen. De laatste groepen zullen komende vrijdag nog een clinic krijgen. In totaal hebben dan 22 groepen een clinic gekregen.

Kennismaking met tafeltennis

De kinderen maakten op een speelse en leuke manier kennis met tafeltennis. Er worden 6 verschillende oefeningen gedaan, waarbij de vele onderdelen van de tafeltennissport aan bod kwamen. “De kinderen vonden het leuk en waren erg enthousiast“, aldus Taveba.

De kinderen hebben een flyer meegekregen en kunnen 3 gratis proeflessen volgen bij de tafeltennisvereniging. Uiteraard zijn de gratis proeflessen ook mogelijk voor kinderen die de afgelopen week (nog) geen clinic hebben gehad.. De trainingen voor beginners zijn op maandag 16.00 – 17.15 uur en op woensdag van 17.00 – 18.15 uur. De trainingen zijn in sporthal Riederpoort (Riederhagen 2). Meer informatie over Taveba is te vinden op taveba.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »