Trein (Intercity) bij station Barendrecht

BARENDRECHT – Aankomend weekend (10 en 11 november) rijden er (weer) geen treinen vanaf station Barendrecht. Tussen Zwijndrecht en Schiedam Centrum worden werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. Deze duren van (de nacht van) vrijdag 9 op zaterdag 10 november vanaf 01.00 uur tot en met zondag 11 november.

De NS zet stop- en snelbussen in op het traject. Er rijden stopbussen tussen Rotterdam Centraal en Zwijndrecht. De bussen op station Barendrecht stoppen aan de zijde van bedrijventerrein Dierenstein (Zuideinde). De extra reistijd wordt door de NS geschat op een half uur.

Bussen

Nacht van vrijdag op zaterdag

  • Er rijden stopbussen van Rotterdam Centraal naar Dordrecht (stoppen op tussenliggende stations) en Snelbussen van Dordrecht naar Rotterdam Centraal (directe busverbinding)

Zaterdag en zondag

  • Er rijden stopbussen tussen Rotterdam Centraal en Zwijndrecht (stoppen op tussenliggende stations) en er rijden Snelbussen tussen Schiedam Centrum en Zwijndrecht (directe busverbinding)
  • De dienstregeling van het overige treinverkeer is aangepast tussen Den Haag Centraal en DordrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »