DagOrkest jubileert: 20 jaar DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht heeft afgelopen zaterdag 27 oktober haar 20 jarig bestaan gevierd. Het orkest werd in 1998 opgericht na een onderzoek of er behoefte was aan een orkest dat overdag op een doordeweekse dag zou gaan repeteren. Dit bleek het geval en het orkest floreert als nooit tevoren.

Kwaliteit en kwantiteit steken elkaar naar de kroon. Het uit meer dan 50 personen bestaande orkest o.l.v. Ivo Kouwenhoven speelt op een gewaardeerd niveau en de leden zijn enthousiast, sociaal en gedreven.

Jubileumfeest

Het jubileumfeestje werd gevierd voorafgaande aan een zeer geslaagd uitwisselingsconcert met muziekvereniging de Volharding uit Rhoon. Dit concert was een voorbereiding voor het optreden komende zaterdag 3 november om 16.00 uur op het Eiland IJsselmonde Festival in het Farel college in Ridderkerk.

Het orkest bestaat uit een gevarieerd gezelschap mensen in de leeftijd van 18 tot 88 jaar die uit Barendrecht en verre omtrek komen. Het DagOrkest repeteert in het Trefpunt op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Wilt u ook deel uitmaken van dit orkest, dan bent u van harte welkom op alle instrumenten van de harmoniebezetting. In het bijzonder mensen die hoorn spelen of dit willen leren en op termijn aan kunnen sluiten. Tot die tijd kunnen ze terecht in het Opleidingsorkest Volwassenen van de vereniging op vrijdagavond. In dit laatste orkest zijn alle instrumenten welkom.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »