CAV Energie verwacht nieuw gebouw in de herfst (Barendrecht)

BARENDRECHT – Atletiekvereniging CAV Energie verwacht hun nieuwe clubgebouw in de herfst van dit jaar te realiseren. Eind 2014 kreeg de vereniging de benodigde €30.000 subsidie verstrekt door de gemeente Barendrecht.

Sindsdien is de club druk bezig geweest met het traject voor de ontwikkeling van het nieuwe duurzame gebouw, deze zal een grote fitnessruimte en instructielokaal bevatten. Het gebouw zal naast het huidige clubgebouw worden gerealiseerd.

Herfst

CAV Energie: “Het leek er even op dat we half september 2015 een nieuw gebouw erbij zouden hebben. Maar gebleken is dat we daarin iets te optimistisch zijn geweest. Wat perikelen rond de definitieve offerte hebben helaas weer een kleine vertraging tot gevolg gehad.

Het bestuur is voorzichtig met het noemen van een datum, maar denkt in de herfst een nieuw gebouw te hebben: “Misschien is het niet verstandig om weer een maand te noemen, maar het is toch echt onze verwachting dat we in de herfst van dit jaar een compleet gebouw erbij hebben staan. We denken nu aan oktober, of uiterlijk november 2015.

Naast gebruik door de verenging zelf zal het gebouw verhuurd worden om het kostendekkend te maken.

Zie ook: Fietscrossclub Barendrecht krijgt nog geen nieuwe baanBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »