BARENDRECHT – Zondag 2 november reisden 3 zwemmers van ZPB met hun trainer/coach Erik van Uffelen af naar het Sloterparkbad in Amsterdam voor de Sportemotion Cup 2014. Emma Schurink, Joyce van ’t Hof en Linquendo van den Klooster plaatsten zich voor deze landelijke wedstrijd voor de betere junioren en jeugd.

Alle drie de zwemmers zwommen drie honderd meter afstanden. Afwisselend de 100 meter vrije slag, 100 meter rugslag, 100 meter schoolslag en 100 meter vlinderslag. Emma en Joyce kwamen uit bij de jongste junioren en Linquendo bij de jeugd. De aanscherping van hun records varieerden van enkele tienden seconden tot 3 seconden.

Emma zwom met 01.11.17 op de 100 meter vrij ruim onder de NJJK-limiet en verzekerde zichzelf hiermee van een start op het Nederlands Junioren en Jeugdkampioenschap in januari 2015. Linquendo miste helaas net de NJJK-limiet voor de 100 meter school omdat hij slecht uitkwam bij de finish.

Resultaat aan het einde van de dag: 9 starts, 9 persoonlijke records en 1 limiet. Puike prestaties van deze talentvolle zwemmers van ZPB.

Foto: Voor: Joyce van ’t Hof. Achter v.l.n.r. Emma Schurink, Erik van Uffelen en Linquendo van den KloosterBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »