Voetbalveld

BARENDRECHT – Het bestuur van BVV Barendrecht sprak recent de ambitie uit om toonaangevend te willen zijn op het vlak van arbitrage binnen het amateurvoetbal in de regio. Naast de cursus pupillenscheidsrechter die binnenkort begint, start de club binnen haar vereniging ook een gedegen opleidings- en mentorenprogramma voor junior- en seniorscheidsrechters.

Basis Opleiding Scheidsrechter

Het streven is om een programma neer te zetten van een hoog kwalitatief niveau, waarmee we het beste uit de scheidsrechters willen halen. Scheidsrechters met ambitie worden uiteraard ondersteund om het hoogst denkbare niveau te realiseren. Omdat elke ambitie met de basis begint, start de club binnenkort met de Basis Opleiding Scheidsrechter (BOS). Die opleiding is interessant voor spelers van de seniorenteams, A- en B-junioren, leiders/coaches of ouders/begeleiders.Uiteraard zijn ook anderen die enthousiast zijn van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden kan via scheidsrechterscoördinator Hans Dubbeld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »