Nieuwe hoofdsponsor voor dames Binnenland/Rotterdam (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto] De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Lintex b.v. Transport een nieuwe hoofdsponsor voor het dameseredivisieteam van Binnenland/Rotterdam gevonden.

De toekomst van de landskampioen, bekerwinnaar en winnaar van de Final Four hing vorige maand nog aan een zijden draad, omdat onvoldoende financiële middelen gevonden konden worden om een sluitende begroting voor het seizoen 2014-2015 tot stand te brengen.

Met de steun van deze nieuwe hoofdsponsor en die van een aantal nieuwe subsponsors die de aankomende weken bekend zullen worden, is Binnenland/Rotterdam echter behouden voor de dameseredivisie. Het damesteam van Binnenland/Rotterdam zal aankomend seizoen in de eredivisie uitkomen onder de naam: Lintex-Binnenland/Rotterdam.

Lintex

Lintex b.v. Transport is gevestigd in Dordrecht en houdt zich bezig met onder andere containervervoer, op- en overslag van goederen, expeditie en/of ad hoc klussen. Ook het bevoorraden van cruiseschepen behoort tot één van de specialiteiten van Lintex b.v.

Als onderneming is Lintex b.v. ook actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lintex voldoet hiervoor aan verschillende keurmerken. Daarbij vergeet Lintex b.v. ook zijn maatschappelijke betrokkenheid niet en zijn zij onder andere sponsor van diverse voetbalclubs, zoals voetbalvereniging Heerjansdam en voetbalvereniging Zwaluwe uit Vlaardingen. Lintex b.v. werkt ook samen met verschillende opleidingsinstituten voor transport en logistiek.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: CBV Binnenland, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »