Meedoen (8-16 jaar): Volleybalclinic bij CVV Spirit door topvolleyballer Yannick van Harskamp

BARENDRECHT – Yannick van Harskamp (foto, rechts bovenin) was een internationale volleybalspeler op de spelverdelingspositie. Hij is een aantal jaren geleden gestopt met volleyballen en geeft nu clinics. Dit jaar komt hij naar Barendrecht en geeft hij een clinic bij de volleybalvereniging CVV Spirit. Een unieke kans om een internationale topsporter te zien en om kennis mee te maken!

Deze volleybalclinic is speciaal gericht voor de opkomende volleybaljeugd. De doelgroep is van ongeveer 8 tot 16 jaar. Iedereen is welkom! Neem gerust een vriend of vriendinnetje mee. Inschrijven voor de activiteit kan via de website van CVV Spirit. Uiteraard mogen de fanatiekelingen ook een kijkje nemen en naderhand vragen naar een handtekening, tips of een foto met Yannick.

Volleybal

Yannick van Harskamp is wereldwijd bekend in de volleybalwereld en heeft bij meerdere topvolleybalclubs gespeeld. Op dit niveau heeft hij jaren gespeeld, waarbij hij tot wel is 40 uur per week moest trainen! Yannick heeft onder andere bij volleybalclubs in Portugal, België, Italië en Nederland gespeeld. In totaal heeft hij meer dan 160 interlands (wedstrijden voor een nationaal team) gespeeld en is hij aanvoerder van Oranje geweest!

Informatie

De clinic vindt plaats op 31 maart in de Sporthal de Vrijenburgpoort van 11:00 tot 13:00 en wordt georganiseerd door CVV Spirit. Neem sportkleding mee (ook sportschoenen!) en zorg dat je om 10:30 omgekleed aanwezig bent. Er is een kantine aanwezig en er is mogelijkheid om je om te kleden en/of te douchen.

Foto: Archieffoto van volleybalwedstrijden in sporthal Vrijenburgpoort bij CVV Spirit, rechts bovenin: Yannick van HarskampBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »