Afvalaanbiedstation, Londen, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 17 maart 2018 is het Landelijke Compostdag. U kunt die dag tussen 8.30 en 15.00 uur gratis compost afhalen op het afvalaanbiedstation. Met deze actie wil de gemeente inwoners bedanken voor hun inspanning om tuinafval en gft gescheiden aan te leveren. Gemeente Barendrecht: “Compost is het cadeau voor tuinliefhebbers, want hiermee geeft u de tuin in het voorjaar extra vitaliteit

U bent zaterdag van harte welkom tussen 8.30-15.00 uur, het afvalaanbiedstation is gevestigd aan de Londen 15. Er zijn genoeg zakken compost beschikbaar, maar wees er op tijd bij: op = op. Vorig jaar maakten veel bewoners dankbaar gebruik van de mogelijkheid om een gratis zak compost mee te nemen.

Milieu

Compost is perfect voor gebruik in de tuin. De natuurlijke bodemverbeteraar stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Daarnaast bespaart composteren geld, omdat het een goedkope manier van afvalverwerking is.

Op zaterdag 17 maart 2018 kunt u op het afvalaanbiedstation gratis compost afhalen. Met deze actie bedankt de gemeente u voor uw inspanning om tuinafval en gft gescheiden aan te leveren. Het scheiden van tuinafval levert namelijk een positieve bijdrage aan het milieu.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »