FOTO'S: G-Voetbaltoernooi 2017 op Sportpark de Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Woensdag 2 augustus 2017) vond de 25e editie van het G-voetbaltoernooi plaats in Barendrecht. Uit het hele land kwamen G-voetballers naar sportpark de Bongerd voor een sportieve dag. Het jubileum werd gevierd met een aantal extra activiteiten voor de deelnemers, waaronder een hindernissen parcours en live muziek bij de kantine.

Nadat het toernooi vanochtend (Woensdag 2 augustus 2017) om 10:00 uur werd geopend gingen de spelers met hun team op de foto (bekijk hier alle groepsfoto’s). Daarna begonnen de 39 teams aan de poule wedstrijden in de verschillende categorieën.

G-Voetbal

Het jaarlijkse landelijk G-toernooi wordt georganiseerd voor mensen met een beperking. Zij spelen op deze dag in de tenues van clubs uit het betaald voetbal en worden gecoacht door de trainers van de profclubs. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi. De dag werd mogelijk gemaakt door de inzet van 150 vrijwilligers.

Zie ook: Waarderingsspeld voor mevrouw van der Waarde-van Deventer en de heer van der Pas

Prijsuitreiking

Het toernooi werd afgesloten met een prijsuitreiking, deze wordt volgens traditie ieder jaar verricht door de bondscoach. Alle winnaars ontvingen uit handen van Dick Advocaat een medaille en voetbal beeldje. Na de uitreiking zijn de spelers snel de kantine van BVV ingegaan voor een gezamenlijke warme maaltijd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »