Zuidpolderdag Barendrecht 2016

BARENDRECHT – Op vrijdag 18 augustus viert Barendrecht weer feest in de Zuidpolder tijdens de vierde editie van de Zuidpolderdag, een initiatief van de Buurtsportcoach en diverse partijen die buitenspelen en sporten stimuleren.

Update 17 aug, 12:40: De weersvoorspellingen voor morgen (Vrijdag 4 augustus 2017) waren de afgelopen dagen niet altijd even goed, maar de organisatie heeft zojuist bevestigd dat de Zuidpolderdag gewoon doorgaat: “De Zuidpolderdag gaat door! De weersvoorspelling voor morgenmiddag (Vrijdag 4 augustus 2017) is goed en droog!“, aldus de organisatie.

De Zuidpolderdag is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Uiteraard zijn de ouders, opa en oma’s ook van harte welkom om de kinderen een handje te helpen. Alle activiteiten zijn gratis en vinden tussen 14.00 en 17.00 uur plaats op het terrein van De Kleine Duiker en Theehuys Polderzicht. Bekijk hier de foto’s van de Zuidpolderdag Barendrecht 2016.

Stempelkaart

Ook dit jaar staan weer een aantal leuke activiteiten op het programma. Zo kunnen kinderen kennismaken met de natuur, proefjes met water doen, een kanotocht maken en boerengolf spelen. Naast spelletjes in de natuur is het ook mogelijk om samen met kinderdagopvang Kibeo te speuren naar een schat.

Om deel te nemen aan de activiteiten hebben de kinderen een gratis stempelkaart nodig. Deze kunnen zij van 13.30 tot 14.30 uur ophalen bij kinderboerderij De Kleine Duiker. Met een volle stempelkaart maken zij kans op een mooie prijs. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom om de kinderen een handje te helpen.

De Zuidpolder

De Zuidpolder is een uitgestrekt gebied tussen de bebouwde zuidrand van Barendrecht en de recreatiegebieden langs de Oude Maas. In de groene polder liggen onder andere levend landbouwmuseum De Kleine Duiker en natuurspeelplaats Barend Bos. Tijdens de Zuidpolderdag kunnen kinderen natuurlijk ook naar hartelust spelen op de natuurspeelplaats en kunt u een kijkje nemen bij de dieren van De Kleine Duiker.

Meer informatie en het programma vindt u binnenkort op de website www.buurtsportcoachbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »