Geslaagde karate examens in sporthal de Riederpoort

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag werden bij de Barendrechtse karate vereniging Him Yong Gi de examens afgelegd. Eerst was het de beurt aan de kinderen. Zij hebben laten zien, dat hun geleverde inspanningen van het afgelopen seizoen niet voor niets zijn geweest.

Tang soo do is een Koreaanse karatemethode en is zeer geschikt als zelfverdedigingsvorm. Kinderen vanaf 5 jaar  tot volwassen tot 60 jaar worden “spelenderwijs” de krijgskunsten van Tang soo do bijgebracht

Examen

De kinderen hebben de Hyungs (stijlvormen) gelopen, de plankjes doormidden geslagen en geschopt voor de breektest en natuurlijk zijn ze met elkaar aan het sparren geweest.
Allemaal om te laten zien, dat ze het verdienen om een band op te schuiven.

Na de jeugdige leden waren het de volwassenen, die mochten laten zien waarvoor ze hard hebben getraind. Alle deelnemers zowel bij de kinderen als bij de volwassen slaagde Cum Laude. Het examen was volgens trainer Marcel Spierings een groot succes en hij is erg trots op zijn pupillen. Ook alle toeschouwers waren allen dol enthousiast.

Trainen

Bent u nieuwsgierig naar deze vechtkunst, kom dan eens kijken bij een training. Trainingen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777, mspierings [@] sv.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »