Wethouder opent Beach sportvelden én wint eerste volleybaltoernooi

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De recent nieuw aangelegde Beach sportvelden op sportpark de Bongerd zijn gisteravond (Vrijdag 1 juli 2016) geopend. Wethouder Lennart van der Linden (sport) gaf hiervoor het officiële startsein waarna er met een aantal teams een openingstoernooi werd gespeeld. De wethouder sport wist het volleybaltoernooi met zijn team te winnen, zo bleek na 2 uur lang volleyballen en korfbal spelen.

De sportiviteitsprijs ging naar het G1 korfbalteam van KV Vitesse, een teamlid van dit team won ook het korfbaltoernooi. Naast prijzen ook veel dank: Zowel de wethouder als korfbalvereniging Vitesse dankten Wouter van der Pas voor zijn inspanningen om de zand sportvelden te realiseren in Barendrecht.

Beach sportvelden

De nieuwe zand sportvelden liggen op Sportpark de Bongerd tussen de atletiekbaan en de velden van de korfbalvereniging. Er is plaats voor twee speelvelden (voor bijv. volleybal). De komende zomer zullen er vanuit het Buurtsportcoach project activiteiten worden georganiseerd op de velden. Het is op termijn ook weer de bedoeling dat het jaarlijkse Barendrecht Beach event (voorheen op het Doormanplein) hier zal plaatsvinden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »