Schooljaar 2016 Het Kompas afgesloten met ZomerFeest op het plein

BARENDRECHT – [Foto’s] Het echte zomerse weer moest er vanavond (Vrijdag 1 juli 2016) even bij worden gedacht, maar dat mocht de pret niet drukken voor de leerlingen van Het Kompas. Op de locatie Hoefslag van de school was vanavond (Vrijdag 1 juli 2016) een ZomerFeest georganiseerd. Voor de kinderen waren er activiteiten georganiseerd en was er iets te eten en te drinken.

De jongens waren niet te vinden in de make-up tent waar de dames een mini make-over konden krijgen, maar zowel de jongens als meiden speelden mee bij het ‘levend tafelvoetbal’ spel. Andere opties waren twister, mega-mikado, sjoelen, armpje drukken, het springkussen en nog veel meer. Zowel de kinderen als meesters en juffen waren Glitter & Glamour gekleed voor het ZomerFeest, iedereen wachtte een sterrenwaardige entree over de rode loper bij de ingang.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »