Internationaal Paastoernooi bij BVV Barendrecht

BARENDRECHT – De 22e editie van het internationale paastoernooi voor B- en C junioren vindt dit jaar plaats op maandag 28 maart 2016 (2e paasdag). Zoals alle eerdere edities is het sportpark van BVV Barendrecht ook dit jaar weer het strijdtoneel voor de voetbalwedstrijden.

De hele dag zijn bezoekers en supporters welkom op De Bongerd om de teams aan te moedigen. Het programma met alle wedstrijden volgt binnenkort.

Deelnemersveld

Elk jaar strijken er weer vele talentvolle teams van diverse betaald voetbal organisaties uit binnen- en buitenland neer op sportpark de Bongerd. Het deelnemersveld voor dit jaar wordt de komende tijd verder aangevuld, maar dit jaar doen in ieder geval de volgende teams mee: OH Leuven (BE), KVC Westerlo (BE), FC Twente, KV Mechelen (BE), NAC Breda, Sparta Rotterdam, Club Brugge KV (BE) en Willem II. Uiteraard staat BVV Barendrecht zelf ook op het veld.

Organisatie

De jonge organisatie van het paastoernooi wordt geleid door niemand minder dan het eigen jeugdproduct van BVV Barendrecht; Tim Lader. Tim is inmiddels actief in het 1e elftal van Portugaal maar hij is nog steeds zeer betrokken bij de club uit Barendrecht. Danny Dubbeldam en Carlo Maat completeren het jonge team van organisatoren. Ook deze twee heren zijn al van kleins af aan actief op sportpark de Bongerd en vertegenwoordigen momenteel het 3e elftal van Barendrecht. Daarnaast is Carlo Maat ook actief als jeugdtrainer van E1.

Bekijk hier ook de gloednieuwe website van het BVV Paastoernooi, hier volg je alle ins en outs van het toernooi. BarendrechtNU zorgt in samenwerking met de organisatoren voor een compleet foto- en videoverslag van het toernooi. Bekijk hier alvast de aftermovie terug van het Paastoernooi 2015.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »