Veel geslaagden bij examens van karatevereniging Him Yong Gi

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag werden bij de Barendrechtse karatevereniging Him Yong Gi de examens afgelegd. Eerst was het de beurt aan de kinderen. Zij hebben laten zien, dat hun geleverde inspanningen van het afgelopen seizoen niet voor niets zijn geweest.

Ze hebben de Hyungs (stijlvormen) gelopen, de plankjes doormidden geslagen en geschopt voor de breektest en natuurlijk zijn ze met elkaar aan het sparren geweest. Allemaal om te laten zien, dat ze het verdienen om een band op te schuiven.

Cum laude

Na de jeugdige leden waren het de volwassenen, die mochten laten zien waarvoor ze hard hebben getraind. Alle deelnemers, zowel bij de kinderen als bij de volwassen, slaagden Cum laude. Het examen was volgens trainer Marcel Spierings een groot succes en hij is erg trots op zijn pupillen. Ook de toeschouwer waren dolenthousiast. Het geheel kreeg een extra feestelijk tintje toen aan Marcel Spierings zijn 4e Dan- Mastergraad werd toegekend.

Veel tijd om bij de nieuw verworven banden stil te staan hebben de karateka’s van Him Yong Gi niet. De trainingen voor het volgende internationale toernooi zaterdag 27 februari in België zijn al in volle gang.

Training

Bent u nieuwsgierig naar deze vechtkunst, kom dan eens kijken bij een training. Wij trainen op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777 , mspierings [@] sv.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »