Opgeknapte Tipp Inn van CBV Binnenland heropend

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Tijdens de laatste maanden van 2015 heeft een groep enthousiaste vrijwilligers van basketbalvereniging Binnenland hard gewerkt om de Tipp Inn, het clubhuis bij Sporthal de Driesprong, in een nieuw jasje te steken. CBV Binnenland: “Het resultaat mag er zijn en wij zijn trots op ons vernieuwde clubhuis.

De “make over” van de Tipp Inn is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het Rabobank Coöperatiefonds en van Stichting Steunfonds CBV Binnenland alsmede het beschikbaar stellen van verf en andere schildersmaterialen door Versluis B.V.

Zie ook: Genomineerden Sportgala Barendrecht 2016

Tipp Inn

Gisteravond is de  Tipp Inn officieel heropend, een goed moment waarop het glas kon worden geheven op het nieuwe jaar. De groep vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de opgeknapte Tipp Inn werden hierbij bedankt waarna ze gezamenlijk het clubhuis openden met een grote confettiregen.

Het herenteam van Aarnoudse Binnenland speelde gisteravond (Donderdag 14 januari 2016) na de opening een bekertoernooi wedstrijd tegen de regerend landskampioen uit de eredivisie: SPM Shoeters Den Bosch. De SPM Shoeters bleken echter een maatje te groot voor de Barendrechters, het werd 50-90.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »