Technasiumklassen Dalton Lyceum (Barendrecht) naar Apple Amsterdam

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de dag van de release van de iPhone 6 zijn de leerlingen van de technasiumklassen B1C en B1D voor een workshop bij Apple in Amsterdam geweest.

Workshop

Met de rijen wachtenden voor de Apple store was het een heel toepasselijk thema waar de workshop over ging, namelijk: hoe maak je een product succesvol.

Op de 3de verdieping van het Apple gebouw aan het Leidseplein in Amsterdam hebben onze leerlingen een flitsende voordracht gekregen waarin de uitgangspunten van het productontwerp bij Apple voorop stond. Van al bekende toepassingen tot de allernieuwste snufjes kwamen in beeld met als hoogtepunt het bekijken van de nieuwe iPhone 6.

Na een pauze met heerlijke broodjes en wat te drinken zijn we, als sluitstuk van ons bezoek, langs de rijen wachtenden de Apple store ingegaan. Alle producten van Apple staan daar uitgestald om te proberen en om kennis te maken met alle varianten die er zijn. Een geweldige en leerzame ervaring rijker, na het geven van High Five op het fietspad, met de bus weer terug naar school. Het was weer een excursie die we niet snel zullen vergeten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: John Schermer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »