Opbrengst van Midlentefeest bij De Trinoom voor Dancelub The Hit

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag werd het Midlentefeest gevierd bij basisschool De Trinoom. In en om de school waren activiteiten georganiseerd voor de kinderen én waren er lekkere hapjes. Van springkussens tot voetbalspellen en van suikerspin tot pizza en popcorn .

Op het schoolplein traden leerlingen op met zang en dansoptredens. Ook de vader van één van de kinderen mocht optreden: Thijs, die een rap maakte voor zijn dochter met het Syndroom van Down.

Danceclub The Hit

Een verrassing was er tegen het eind van het Midlentefeest voor Danceclub The Hit: De opbrengst van het feest bij De Trinoom is voor Danceclub The Hit. The Hit organiseert acht keer per jaar een feestavond voor mensen met een beperking. Binnenkort bestaat The Hit 20 jaar en dit zal groots worden gevierd in sporthal Aksent. Thijs is door The Hit uitgenodigd om met zijn lied over het Downsyndroom het grote feest te openen.

Foto: Thijs met zijn dochter Eline (links) en Astrid Kleinschmidt en Peter Schaap van Danceclub The Hit (rechts).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »