Gezellige en drukbezochte open dag Calvijn Groene Hart

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag organiseerde het Calvijn Groene Hart een open dag. Groep-8 leerlingen (en hun ouders) konden de school op deze manier beter leren kennen.

De verschillende studierichtingen verzorgden demonstraties, informatie gesprekken en rondleidingen. De bezoekers konden langs de vele lokalen wandelen voor informatie, proefjes, presentaties en andere activiteiten.

Open dag

Een groot deel van de activiteiten tijdens de open dag werd verzorgd voor leerlingen van het Calvijn Groene Hart. Zo was de sportklas prominent aanwezig in de aula van de school, deze was voor de gelegenheid omgebouwd tot een sporthal waarin leerlingen demonstraties konden geven.

Wie het hele gebouw rondwandelde kwam o.a. ook langs het muzieklokaal, tekenen, wiskunde (testjes), aardrijkskunde (quiz), geschiedenis (presentaties), techniek (knutselen), scheikunde (proefjes), de 3D printer, een open les drama en het talenpakket en TTO. Voor (toekomstige) leerlingen met vragen was er de mogelijkheid tot een 1-op-1 vraaggesprek met een leerling van het Calvijn.

Leerlingen verkochten tijdens de open dag ook hapjes en drankjes ten behoeve van War Child en Stichting KiKa. De school keek na afloop met een tevreden blik terug op de dag: “Wat was het weer druk en gezellig tijdens onze open dag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »