Spectaculaire kick-off van Futsal Fissa Challenge bij het Edudelta College

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 25 november 2016) heeft bij het Edudelta College in Barendrecht de kick-off van de Futsal Fissa challenge plaatsgevonden, een initiatief van de KNVB. Door mee te doen aan de Futsal Fissa van de KNVB kunnen de leerlingen een Futsal Fissa party op school en nog vele andere mooie prijzen winnen.

Straatvoetballers kwamen de leerlingen vanochtend (Vrijdag 25 november 2016) om 10.00 uur verrassen in de aula van de school. Leerlingen en docenten werden uitgedaagd om de tactisch snelle straatvoetballers te verslaan tijdens een potje panna voetbal (bal door de benen van de tegenstander proberen te schieten).

Challenges

De komende tijd gaan leerlingen verder met challenges en toernooitjes om die felbegeerde prijzen in de wacht te slepen. “Als Edudelta College vinden we het belangrijk dat leerlingen naast het behalen van goede prestaties ook een leuke schooltijd hebben, sportief uitgedaagd worden en samenwerken. Door onder andere mee te doen aan dit soort acties willen we dit bereiken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »