Hulp-Pieten behalen diploma op de Middenbaan in Barendrecht (Sinterklaas 2015)

BARENDRECHT – Kinderen kunnen op zaterdag 26 november van 13:00 tot 17:00 uur deelnemen aan verschillende spellen en zo laten zien dat ze een echte hulppiet kunnen worden van Sinterklaas.

Volgende week zaterdag (3 dec) zullen Sint en Piet weer het centrum van Barendrecht bezoeken. Ze zijn dan van 12:00 tot 15:00 uur aanwezig.

Spellen

Kinderen kunnen een eigen Hulp Piet Diploma behalen door aan een aantal kleine workshops deel te nemen.  De HoofdPiet of Sinterklaas zelf zullen er een handtekening onderzetten. In de buurt van Kruidvat zullen een aantal spelactiviteiten zijn zoals cadeautjes inpakken, dak lopen, Pakjes in de schoorsteen gooien, pakjes stapelen, Pietenzak parcours en pepernoten proeven. De spelletjes worden begeleid door Zwarte Pieten die natuurlijk de kinderen een handje helpen. Sinterklaas zal af en toe een rondgang maken en kijken of alles goed gaat.

Het Spellencircuit op zaterdag 26 nov. bestaat uit:

  1. Cadeautje inpakken (speculaaspoppen)
  2. Dak lopen
  3. Pakjes in de schoorsteen gooien
  4. Pakjes stapelen
  5. Pietenzak parcours
  6. Pepernoten proeven

Dat wordt reuze gezellig omdat natuurlijk Sinterklaas er ook zelf is om jullie Hulp-Pietdiploma te ondertekenen.

Etalage zoekspel (5 t/m 26 november)

Haal in de winkels een deelnameformulier en zoek de letters in de verschillende etalages van de winkels. De formulieren kunnen t/m zaterdag 26 november worden ingeleverd bij Shoeby & Bengel (actiebus). Op zaterdag 26 november zal Sinterklaas om 15.30 uur bekend maken wie de drie winnaars zijn van een huisbezoek van Sinterklaas op zaterdag 3 december!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »