De Zeppelin (Zeppelingplein, Barendrecht)

BARENDRECHT – Afgelopen woensdag is het Jongerenwerk i.s.m. de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn gestart met het preventieve Pestproject ‘Niemand Buitenspel’. De eerste les was woensdag 12 oktober in groep 7 van basisschool de Zeppelin.

Pesten onder kinderen blijft actueel. Het bespreekbaar maken van de gevolgen van pesten en aandacht hebben voor zowel het gepeste kind als het kind dat pest, is noodzakelijk om pestgedrag te verminderen.

Aandacht voor pesten

KijkopWelzijn pleit voor meer aandacht voor pesten, het voorkomen van pestgedrag en de gevolgen hiervan. Daarom biedt het Jongerenwerk en de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn kosteloos het project NIEMAND BUITENSPEL aan. Een kick-off voor de groepen 7 en 8 om op laagdrempelige wijze aandacht te besteden aan pesten en sociale uitsluiting.

Wilt u ook het project ‘Niemand Buitenspel’ op uw basisschool? Neem dan contact op met Steven Schaap s.schaap [@] kijkopwelzijn.nl of Bram Franken b.franken [@] kijkopwelzijn.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »