Scholenvoetbaltoernooi groep 7/8 gewonnen door Het Kompas en Smitshoek

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Vrijdag 25 maart 2016) streden scholieren van basisscholen uit Barendrecht voor de winst van het Scholenvoetbaltoernooi. De groepen 5 en 6 speelden op de velden van VV Smitshoek, de groepen 7 en 8 deden dit bij BVV Barendrecht op de Bongerd.

Op de Bongerd streden 80 teams om het kampioenschap: 48 jongens teams en  32 meiden teams. De jongens en de meiden teams speelden ieder een eigen finale.

Winnaars

De finales op de Bongerd werden halverwege de middag gespeeld. De meiden van CBS Het Kompas streden tegen CBS Smitshoek en de jongens van CBS Smitshoek streden tegen de Dr. Schaepmanschool. Bij de meiden eindigde de finale in een 0-0 waardoor deze uiteindelijk met penalty’s werd beslist in het voordeel van Het Kompas.

Uitslag meiden

  1. Kompas groep 7b
  2. Smitshoek groep 8b

Uitslag jongens

  1. Smitshoek (Teamnaam: “Bliksem Schutters”)
  2. Dr. Schaepmanschool

De spelers van deze teams ontvingen een aandenken aan het toernooi. De winnende teams ontvingen daarnaast een wisselbokaal uit handen van Lennart van der Linden, wethouder sport. BMP Finance uit Barendrecht was de sponsor van het toernooi.

VV Smitshoek

De volledige uitslag van de groepen 5/6 op de velden van VV Smitshoek is (nog) niet bekend (tip). Voorlopige uitslag:

Uitslag jongens

  1. CBS de Vrijenburg groep 5a
  2. CBS de Vrijenburg groep 6

Uitslag meiden

  1. CBS de Vrijenburg groep 5/6Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »